OM OSS


Namnet Wiribuus kommer från ordet ”viribus” som betyder styrka på latin. Ordet är stort och talar för både fysisk och psykiskt styrka.  
För att kroppen ska orka bli starkare fysiskt måste den psykiska styrkan orka hålla samma tempo.

Vi är utbildad hälsotränare vilket innebär att vi fokuserar på att lära dig träna, äta och ta hand om ditt kropp på ett hälsosam, roligt och hållbart sätt.


Vi vill byta ut tvångstankar till lyckorus. Idag går många och tränar för att man ”måste”. Detta är för oss inte en hälsosam syn på träning.
Träna ska vi göra för att må bra, för att orka med vardagen, för att vara stola över oss själva och våran kropp.

Den ska hålla hela livet och att investera i den, är den smartaste och absolut bästa investeringen om du frågar oss. Endorfiner – Kroppens belöningssystem.
Det är en hormon som bildas i kroppen när vi bland annat motionerar, skrattar och blir förälskade. Detta fungerar som kroppens naturliga morfin.

Endorfinerna kan förbättra din koncentrationsförmåga, blir känner dig oftast piggare och sömnen blir för många bättre. När endorfinerna binder till sina receptorer i hjärnan förändras också nivåerna av signalsubstanserna dopamin och noradrenalin vilket ger en känsla av lycka och styrka


Frågor?

Du är välkommen att kontakta oss på mail eller telefon om du har frågor. Vi finns också i chatten nere till vänster.


Adress

Munkforsgatan 6

652 20 Karlstad

Sverige

Chatta
Telefon