Börja träna

Du är i trygga händer

Träning


PT Singel

För dig som vill jobba tillsammans med en personlig hälsotränare mot just dina specifika mål . Vi kommer utforma träningspasset efter dina önskemål, dina förutsättningar, tidigare erfarenhet och mål.

PT Duo/Trio

För er som vill träna tillsammans . Är ni två till tre som gärna vill träna ihop, är detta koncept väldigt roligt och lekfullt sätt för att nå sina
mål tillsammans. 

Boxning 

För dig som vill prova på boxnings inspirerande pass eller förbättra din teknik. Här jobbar vi i par, i en grupp på ca sex personer. 

Lek & Buus 

Kommer mer info Januari 2024
då startar vi upp grupperna för barn  mellan 5-7 år. Klick gärna på knappen nedan för att lämna en intresseanmälan , så skickar vi ut information till dig lagom till att grupperna startar igång.

Rörlighet & Stretch 

Kommer mer info Januari 2024
då startar vi upp grupperna för nedvarvning, stretch och rörlighet. Klick gärna på knappen nedan för att lämna en intresseanmälan , så skickar vi ut information till dig lagom till att grupperna startar igång.

Mammaträning 

Kommer mer info Januari 2024
då startar vi upp grupperna för Mammaträning. Klick gärna på knappen nedan för att lämna en intresseanmälan , så skickar vi ut information till dig lagom till att grupperna startar igång.Frågor om Träning?

Du är välkommen att kontakta mig på mail eller telefon om du har frågor. Jag finns också i chatten nere till vänster.


Adress

Munkforsgatan 6

652 20 Karlstad

Sverige

Chatta
Telefon